A Sambuca Molinari egy híres olasz ánizs likőr, amely 1945-ben született Luigi Molinari keze munkája nyomán. A likőr azóta is a Molinari család irányítása alatt készül, és az olasz hagyományokat modern recepttel ötvözi. A név az „Sambucus” latin szóból származik, ami az idősebb fa (bodza) latin neve, mivel a hagyományos sambuca receptekben bodza is szerepelt. A likőr illata erőteljes ánizsos, amelyet édes, fűszeres jegyek és vaníliás aromák egészítenek ki, miközben citrusos és enyhén gyógynövényes nyomok is érezhetők. Az íze gazdag és sima, az ánizs dominanciájával, melyet finom, kerek fűszeresség és édesgyökér-kivonat egészít ki. A vanília és citrusok finom harmóniát adnak a likőrnek, így egy gazdag, kiegyensúlyozott ízélményt kínál. A Sambuca Molinari igazi olasz különlegesség, mely a hagyományos ánizs likőrök kedvelőinek tökéletes választás.