WIFI

A szállodában az elérhető WIFI 200 mbit sebességű.

BUSINESS CORNER

A szállodában business corner elérhető.

TRANSFER & AUTÓKÖLCSÖNZÉS

Igény esetén a szálloda segít a transfer szolgáltatások elérésében. Kérje a recepció segítségét. Autókölcsönzési szolgáltatás igénye esetén kérjük vegye fel a recepcióval a kapcsolatot.

STREAMING

Az LCD televíziókon a streaming szolgáltatások a vendég saját bejelentkezési adataival vehetők igénybe.

FITNESS

A szálloda fitness terme a -1 szinten található és kardió- és erőfejlesztő gépekkel felszerelt (futópad, elipszis, szobakerékpár, súlyemelő gép, bordásfal). A fitness teremben ásványvíz adagoló automata is megtalálható, valamint az edzésehez törölköző is rendelkezésre áll. A Fitness terem 18 év felettiek számára vehető igénybe. A fitness terem csak saját felelősségre használható. A fitness terembe történő belépés csak megfelelő öltözékben és sportcipőben lehetséges.

FINN SZAUNA

A szálloda -1 szintjén található, a fitness termen keresztül megközelíthető. A finn szauna pihenőrésszel és zuhanyzóval ellátott. A fitness teremben ásványvíz adagoló automata is megtalálható, valamint a szaunázáshoz törölköző is rendelkezésre áll. Kérjük igényét a recepción jelezze. A szaunába történő belépés cask papucsban lehetséges.

WAKE-UP

Telefonos ébresztő szolgáltatás a szállodai vezetékes telefonon. A szolgáltatás a recepción kérhető.

SAFE

A szállodai szobaszéf minden szobában megtalálható. A szobaszéf saját kóddal vehető igénybe. A széfben elektromos áramkiállás található. A széf mérete: 34X40 cm mélysége 7 cm.

ROOM SERVICE

A szállodai szobába felár ellenében igényelhető. Aktuális áraink felől a recepción tud tájékozatást kapni.

MOZGÁSKORLÁTOZOTT SZOBA

A mozgáskorlátozott szobában speciális elektromos ágy található melynek a vezérlése lehetővé teszi az ágy döntését és az ágy magaságának állítását is. A fürdőszobai kialakítás is követi a mozgáskorlátozott szabályoknak megfelelő struktúrát. Kérjük speciális igény esetén keresse kollégáinkat a recepción és  már a foglalásnál jelezze erre a szobára vonatkozó igényét.

Étterem

WINESTONE Étterem:
hétköznap 06:30-23:00, hétvégén 07:00-23:00
A’la carte étkezési lehetőség 12:00-22:00-ig

WINESTONE Bár: hétköznap 10.00-23.30, hétvégén 10.00-23.30.

Minibár

A szállodai szobákban minibár került elhelyezésre. A minibár térítés ellenében vehető igénybe. A Classic szobákba külön kérésre kerül feltöltésre a minibár.

Kisállat barát hely

A házi kedvencek fogadása bármelyik szobatípusban elérhető. A kiskedvencek az étterem kivételével a közösségi terekbe sétáltathatók. A kiskedvencek külön fekvőhelyet kapnak, etető bekészítéssel a szállodai szobába. Egy szállodai szobába maximum 2 db kisállat elhelyezése engedélyezett.

PARKOLÁS

A szálloda -1 szintjén található. A navigációs rendszerbe „Mercure Debrecen Parking”-ot szükséges beütni. A parkoló címe: 4025 Debrecen Piac utca 7. A szálloda mélygarázsa szabad helyek függvényében vehető igénybe. A szálloda mélygarázs bejáratának a maximális magassága 1,9 m. A parkolás külön térítés ellenében vehető igénybe. A szálloda mélygarázsa elektromos autó töltésére is lehetőséget biztosít.

A Mercure Debrecen színes szállodai szolgáltatásokkal és változatos, egyben személyre szabott kényelmi megoldásokkal várja vendégeit.

IGÉZŐ KÖRNYEZETBEN

A Mercure Debrecen Magyarország második legnagyobb városának szívében épült, melytől karnyújtásnyira található megannyi látványosság, ami az üzleti utazók, de a hosszabb tartózkodásra érkezők számára is felejthetetlen látvány és élmény. Debrecen évszázadok óta kulturális központ: építészeti, képzőművészeti értékei és nagyszabású programjai a szabadidő eltöltésére megannyi lehetőséget kínálnak. A hotel modernitása, egyben 21. századi szemlélete révén minden tekintetben megfelel a kor kihívásainak és igényeinek a környezetvédelemtől a gasztronómiáig.

A Mercure Debrecen különlegességének egyik sarokpontja tematikája: hangulati és dizájnelemekben visszaköszön a világhírű virágkarnevál, valamint Debrecen és a természeti környezet sokszínűsége, különös tekintettel a Hortobágyra, mely meghatározza a tájegység arculatát és identitását. A hortobágyi puszta és a hozzá társított alföldi pásztor- és betyárromantika az ország egyik idegenforgalmi vonzereje.

AKTÍV KIKAPCSOLÓDÁS

A hotel kiválóan felszerelt fitneszterme segít a napi munka utáni regenerálódásban – itt a megfáradt elme kisimulhat és lehetőség kínálkozik kiszakadni a mindennapok rohanó világából. A legmodernebb gépek mellett finn szauna is vendégeink rendelkezésére áll a teljes felfrissülés érdekében.

ELEKTROMOS AUTÓ BARÁT PARKOLÓ

A Mercure Hotel parkolójának megközelítéséhez a navigációs rendszerbe  a „Mercure Debrecen Parking” kulcsszavakat szükséges beütni. A szálloda mélygarázs bejáratának a maximális magassága 1,9 m. A parkolás külön térítés ellenében vehető igénybe. A szálloda mélygarázsa elektromos autó töltésére is lehetőséget biztosít.

KÉRDÉSE VAN?
ÍRJON NEKÜNK!