Sportesemények

A Mercure Debrecen****Superior szálloda 2022. augusztus 15 -én nyitotta meg kapuit. A nyitás óta eltelt időintervallum időszaka alatt a szálloda több hivatalos és nemzetközi sport esemény hivatalos csapat szállásadó helye volt.

 

A „sportfoliónk” között olyan sportesemények találhatók, melyek mind a hazai mind a nemzetközi sportrendezvények szervezésében is megállták a helyüket. A sportesemények kiemelt figyelmet igényelnek , mely már a szobafoglalásnál elkezdődik,  fontos hogy egy csapat és a kísérők valamint a kapcsolattartó személyek lehetőség szerint egy szinten legyenek elszállásolva a  az orvosi és felszerelési szobák esetén pedig kiemelt figyelmet kell fordítani a szobák kiürítésére és a szükséges tároló egységek elhelyezésére.

 

A sportolók számára a megfelelő teljesítmény eléréséhez több összetétel is szükséges, melyre a csapat részére a szálloda az alábbi szakami támogatást nyújtja, sportolói menü kialakításánál odafigyeléssel van az ételek meghatározásánál és természetesen az egészséges életmód alapvető szabályait tartja szem előtt. A legtöbb sportesemény kapcsán, vagy előre meghatározott menü van megadva, így számos sportesemény után már teljes körű ismerettel és magabiztos tudással tudjuk a menüket elkészíteni és a rendezvényt lebonyolítani.

 

A sportolói csapat megfelelő elszállásolása, valamint a hozzá tartozó szolgáltatások együttes odafigyelésével azt a nyugalmat és biztosan működő hátteret tudja megadni a Mercure Debrecen****Superior, mely a csapat sport teljesítményét pozitívan befolyásolhatja.

 

A sportcsapatok részére a buszparkolás megoldott a szálloda mellett található murvás talajon.

 

Sportfólió referenciáink

  • UEFA-Futsal EB Womens 2023. március 15-20. ( Ukrán, Magyar, Spanyol Protugál női futsal válogatott csapatok)
  • UEFA U17 minu cup EB felkészülési torna (spanyol, portugál holland magyar csapotok) 2022. október 10-20.
  • Magyar labdarugó szövetség női és férfi Futsal csapatok
  • NB1 magyar foci csapatok
  • FIBA- Kosárlabda csapatok (3×3)2022. augusztus 23 szeptember 4-ig 12 csapat.
  • Sola- Kézilabda csapat
  • Klagenfurt U19 Icehockey csapat
  • Royal Belgian FA-1895-Futsal ’A’ team 2023. április 13-18. ( nyertes csapat )
  • UEFA Under -17 Championship 2022/23 Final Round 17th May-2nd June ( Németország, Franciaország, Skócia)

Kérjen ajánlatot az alábbi e-mail címen és Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot. hb7t5@accor.com