Nikka Coffey

A Nikka Coffey whisky a japán whisky különlegessége, amelyet Taketsuru Masataka alapított 1934-ben. A whisky nevét a Coffey-típusú lepárlóról kapta, amely egy régi, folyamatos lepárló, amit Skóciából hoztak Japánba. Ezzel a különleges technológiával egy egyedi, gazdag ízvilágú ital születik. A Nikka Coffey whisky malátázott árpából és kukoricából készül, a legjobb japán alapanyagok felhasználásával, és hosszú érlelési időn megy keresztül, amely fokozatosan fejleszti az ízeket. Az italban pörkölt árpa, vanília, karamell, valamint enyhe gyümölcsös és füstös jegyek keverednek, így komplex és mély ízélményt nyújt. Illata gazdag és fűszeres, vaníliás és karamellás árnyalatokkal, miközben az alkohol lágy, harmonikus érzést kelt. A Nikka Coffey whisky ideális választás a whiskyrajongók számára, akik egyedi és kifinomult ízélményre vágynak.