A Mercure Debrecen színes szállodai szolgáltatásokkal és változatos, egyben személyre szabott kényelmi megoldásokkal várja vendégeit.

IGÉZŐ KÖRNYEZETBEN

A Mercure Debrecen Magyarország második legnagyobb városának szívében épült, melytől karnyújtásnyira található megannyi látványosság, ami az üzleti utazók, de a hosszabb tartózkodásra érkezők számára is felejthetetlen látvány és élmény. Debrecen évszázadok óta kulturális központ: építészeti, képzőművészeti értékei és nagyszabású programjai a szabadidő eltöltésére megannyi lehetőséget kínálnak.

A hotel modernitása, egyben 21. századi szemlélete révén minden tekintetben megfelel a kor kihívásainak és igényeinek a környezetvédelemtől a gasztronómiáig. A Mercure Debrecen különlegességének egyik sarokpontja tematikája: hangulati és dizájnelemekben visszaköszön a világhírű virágkarnevál, valamint Debrecen és a természeti környezet sokszínűsége, különös tekintettel a Hortobágyra, mely meghatározza a tájegység arculatát és identitását. A hortobágyi puszta és a hozzá társított alföldi pásztor- és betyárromantika az ország egyik idegenforgalmi vonzereje.

KÉNYELEM ÉS FUNKCIÓ

A hotelben 120 főt befogadni képes éttermet, 35 fő kapacitású bár és lounge-ot, valamint két 30 ülőhelyes nyitott éttermi teraszt alakítottak ki. A földszinten olyan 120 fős konferenciaterem kapott helyet, mely az üzleti szálloda jellegének megfelelően szekcionálható, de akár külső rendezvények is tarthatók benne.

 

A távolabbról érkező vendégek könnyen eljuthatnak a szállodához a Debreceni Nemzetközi Repülőtérről, a közúton érkezők számára pedig nagy számú helyszíni parkolót kínál a Mercure Debrecen, ahol elektromos autó töltésére is lehetőség van, így járművét tartózkodása teljes idején teljes biztonságban tudhatja az utazó.

KONFERENCIA

A modern világ és a kor kihívásai átalakították az üzleti élet igényeit. A konferenciák és rendezvények elvárásai főként az utóbbi időben teljes mértékben átformálódtak. A megrendelők a terembérlet mellé manapság javarészt már komplex szolgáltatást vesznek igénybe, amivel saját vendégeik komfortérzetét, azon túl jó hangulatát biztosítják és ezzel saját felelősségvállalásukról is tanúbizonyságot tesznek. Ebben a Mercure Debrecen az egyik legerősebb piaci szereplő. Egyedi megjelenésű konferencia és szekciótermei természetes fénnyel megvilágítottak – valamennyi ilyen jellegű helyiséget úgy szerelték fel,

hogy azok megfeleljenek a 21. század legnagyobb technikai kihívásainak is, legyen szó ültetésről, egyedi kávészünetekről vagy akár egy teremben 5 kivetítési lehetőségről. Az Iris és Rose termek – köszönhetően szekcionálhatóságuknak – 10-től 120 fős rendezvények, összejövetelek, értekezletek tartására is alkalmasak. A Mercure Debrecen felkészült kollégái készséggel segítenek a rendezvények szervezőinek valamennyi kérés megvalósításában.

AKTÍV

KIKAPCSOLÓDÁS

A hotel kiválóan felszerelt fitneszterme segít a napi munka utáni regenerálódásban – itt a megfáradt elme kisimulhat és lehetőség kínálkozik kiszakadni a mindennapok rohanó világából. A legmodernebb gépek mellett infraszauna is vendégeink rendelkezésére áll a teljes felfrissülés érdekében.

KÉRDÉSE VAN?
ÍRJON NEKÜNK!