Utazzon velünk az ízek harmóniájának világába. Éttermünkben a modern ízek és a hagyományos magyar konyha találkozik egy könnyed, mégis kifinomult környezetben. Ételeinket úgy állítottuk össze, hogy minden fogás igazi élmény legyen, legyen szó akár egy ebédről vagy egy, különleges vacsoráról.
Engedjék meg, hogy kényeztessük Önöket az ízek mentén, és fedezzék fel a Winestone minőségre jellemző ízharmóniát! Kellemes utazást kívánunk az ízek felfedezésében!
A konyha nyitvatartása: minden nap 7:00-22:00. Az a’la carte étlap minden nap 12:00 órától elérhető.
gesztenyekrém, portóibor-gél, Brandy snap ropogós, pisztácia, grillezett briós
Ínycsiklandó libamáj parfé, amely az elegancia és gazdag ízek tökéletes harmóniáját kínálja minden falatban.
sült salottahagyma, zeller majonéz, konfitált koktélparadicsom, frissen grillezett focaccia, csirkeropogós
A Mercure Tatárbeefsteak több éven át kikisérletezett saját egyedi recept alapján készül a legfinomabb fűszerekkel.
bébispenót, mézes-mustáros dresszing, grillezett provence-i kecskesajt, karamellizált napraforgómag, főtt tojás mimóza, szárított áfonya
A Mercure saláta a nyitás óta salátáink közül a legkedveltebb választás vendégeink körében.
római saláta, cézárdresszing, kruton, baconmorzsa, parmezánforgács
Friss, ropogós saláta, gazdag parmezán és házi készítésű öntet, melyek tökéletes harmóniát alkotnak egy klasszikus Caesar salátában.
paradicsom-fondue, pármai sonka, reszelt parmezán, bazsalikomolaj
Kívül ropogós, belül krémes sült rizottó golyók, a hagyományos olasz ízeket idézve.
hummusz, grillezett paprika, konfitált fokhagyma, extraszűz olívaolaj, labneh, grillezett friss kovászos kenyér
Ínycsiklandó mezze válogatás, mely a mediterrán ízek gazdag világát tárja fel, friss fűszerekkel, különleges texturákkal.
tök, currys házi granola, bébispenót, mangógél, réparopogós
Fűszeres, krémes, curry-s sárgarépa leves, amely egy csipetnyi melegséget és ínycsiklandó aromákat hoz minden falatban.
bruschetta, burrata mousse, szárított fekete olívabogyó, bazsalikomolaj
Krémes olasz paradicsomleves, amely a napérlelte paradicsomok gazdag ízét és a mediterrán fűszerek varázsát hozza el egy falatnyi élményben.
marhahátszín-szeletek, kínai kel, répa-julienne, sobatészta
Aromás, gyömbéres marhahúsleves, amely a friss gyömbér fűszerességét és a gazdag húsleves mélységét egyesíti.
Marhapofa-darabok, spaetzle, tejfölkocka, lencseropogós
Gazdag, vörösborral készült lencse gulyásleves, amely a fűszerek és a mély, telt ízek tökéletes harmóniája.
spaetzle, tejfölkocka, grillezett paprika & paradicsom, csirkeropogós
Hagyományos, szaftos csirkepaprikás, mely a fűszeres pörkölt eszencia és a krémes tejföl tökéletes konbinációja.
savanyított salottahagyma, petrezselyemlevél, téli saláta, mézes-mustáros tahini dresszing
Tökéletesen panírozott borjúhús, melynek aranybarna bundája és lágy belseje harmóniában egyesül, hogy minden falatban ínycsiklandó élményt nyújtson.
polentahasáb, laskagomba, gyömbéres paprikaszósz, cukorborsó, savanyított mustármag, sült padronpaprika
Szaftos sertésszűz, pikáns füstölt kolbásszal töltve, mely minden falatban gazdag ízekkel és fűszeres meglepetésekkel kápráztat el.
scarpinocc tészta parajjal és ricottával töltve, vadas-szósz, vörösboros füge, amaretti keksz
Tökéletesen grillezett sous vide kacsamell, házi scarpinocchival és gazdag pikáns vadas szósszal, mely a hagyományos ízeket modern eleganciával ötvözi.
marhapofa, labneh, zeller majonéz, konfitált fokhagymás burgonyapüré
Eredeti, kelet-ázsiai inspirációval készült gyömbéres marhapofa, mely a friss gyömbér és a gazdag, szaftos marinád tökéletes egyensúlyát adja.
currys kuszkusz zöldségekkel, sült salottahagyma, pikáns keleti fűszerezésű paradicsomszósz, sült papadam-kenyér
A keleti régiók ízei ihlette étel, melyet friss fűszerek és prémium alapanyagok tökéletes kombinációjával, tradicionális receptek szerint készítünk.
indián rizs, grillezett kínai kel, friss saláta ázsiai dresszinggel, puffasztott indián rizs
Frissen grillezett lazac, melyet a klasszikus japán teriyaki szósz gazdag ízei ölelnek körbe. Az édes és sós ízek kombinációja igazán ínycsiklandó élményt nyújt.
bacon, kelkáposzta, répa, fehérboros póréhagymaszósz, grillezett cukkini
A frissen sült fogas vajjal megöntözve, friss, ropogós zöldségekkel tálalva egy könnyed, ínycsiklandó fogás a halak kedvelőinek.
pármai sonkába tekert tengeri sügér, fehérbab, bébispenót, burgonyakockák, magyaros halászlémártás
Klasszikus magyar ízek mediterrán hatásokkal ötvözve, melynek eredménye egy könnyed és harmonikus fogás.
Friss zöldségekkel és ínycsiklandó paneer sajttal készült curry, mely a fűszerek gazdag harmóniájával varázsolja el vendégeinket. A lágy jázminrizs és a puha naan kenyér tökéletes kísérőként teszi teljessé ezt a tradicionális indiai fogást.
Friss paradicsom, kókusz és csicseriborsó gazdag egyvelege, édesburgonyával és friss fűszerekkel megbolondítva, egy igazán különleges ízélményért. A könnyed kuszkusz, ropogós mandula és papadam tökéletes kiegészítői ennek az ínycsiklandó, vegetáriánus fogásnak.
A steak ára tartalmazza egy adag, a vendég által választott szósz árát.
juharszirup, friss korinader
Prosciutto di Parma, zöldborsó, tejszín, Pecorino sajt
téli paradicsomszósz, vörösbor, burrata, bazsalikomolaj
áfonya cseresznyelikőrrel, krémsajt-mousse, kakaóropogós, málnagél
A Fekete-erdei torta remek desszertválasztás, amely gazdag csokoládéval, tejszínhabbal, friss áfonyával és cseresznye likőrrel készülve különleges ízkombinációt kínál.
lime-rózsabors málna sorbet, tárkonysodó
licsi–rózsa-málnagél
A klasszikus francia desszert, mely egyszerűségével varázsol el. Tökéletes választás a letisztult ízek kedvelőinek.