SZIGET-KÉK TEMATIKUS PARK

Kivételes játszótér, vagyis inkább gyermekbirodalom épült 2022-ben a Nagyerdőn, amit a debreceni születésű Szabó Magda Sziget-kék című meseregénye inspirált. A gyerekek 58 ezer négyzetméteren mind a négy évszakban találhatnak kalandot.

VOJTINA BÁBSZÍNHÁZ

A Vojtina Bábszínház műsora elsősorban a magyar népmesékre, mondákra és a magyar klasszikusok alkotásaira épül, de válogatnak világirodalom nagy meseíróinak alkotásaiból is.

ZSUZSI ERDEI VASÚT

A Kárpát-medence legrégebbi kisvasútja, a Zsuzsi Erdei Vasút, Debrecen „szívétől” keletre az Erdőspuszták festői szépségű tájain kalandozva páratlan élményvilággal ajándékozza meg utasait, az 50 perces „időutazás” alatt. Debrecen-Fatelep állomásról indul, megáll a Hétvezér megállóhelynél és Hármashegyaljáról indul vissza.

VÁROSNÉZŐ KISVONAT

(SZEZONÁLISAN)

A városnéző kisvonat Debrecen belvárosából indulva a Nagyerdőn át a Debreceni Egyetem érintésével közlekedik. Az utasok kényelmesen nézhetik végig a körülbelül egyórás út során a történelmi belváros és a parkerdő nevezetességeit.

AGÓRA

A tudományos élményközpontnak nincs párja a régióban; minden korosztály számára izgalmas kalandot, életre szóló élményt ígér. Az Agórában a gyerekek játszva tanulnak: különleges eszközökkel, tudományos érdekességekkel ismerkedhetnek meg, rendkívüli és látványos kísérletek részesei lehetnek.

NAGYERDEI KULTÚRPARK

Az állat- és növénykert a Nagyerdő védett, 17 hektáros területén mutatja be öt földrész 165 állatfajának közel 1400 egyedét. A Vidámpark 21 játéküzemével a régió legnagyobb és legpatinásabb intézménye.

KEREKERDŐ ÉLMÉNYPARK

Az erdei mesevilág 55 ezer négyzetméternyi területen kínál fedett és szabadtéri programokat és szenzációs attrakció elemeivel felejthetetlen élményeket valamennyi korosztály számára.

KÉRDÉSE VAN?
ÍRJON NEKÜNK!