Debrecen környéke, az Alföld gazdag minőségi alapanyagokban, akár hús- és tejtermékekről vagy zöldségekről van szó – mit tudnak helyből beszerezni? Törekvés-e az ilyen jellegű fenntarthatóság?
Megújulni mindig érdemes! A gasztronómiában az egyik legegyedibb dolog, hogy az alapvető hagyományokat a modern stílussal ötvözhetem, így folyamatosan újat alkothatok. Az ételek elkészítését nemzetközi tapasztalataimnak köszönhetően új dimenziókba tudom helyezni. Törekszem arra, hogy a legkiválóbb alapanyagokat használjuk az ételek elkészítésénél. Szerencsére régiónkban megtalálhatóak csodálatos kézműves készítmények, melyek helyet kaptak a konyhai alapanyagok között. A termelők nagy részével igen jó kapcsolatot ápolok.
A hotel étterme a gasztronómia legmagasabb színvonalának képviseletét ígéri. Mit jelent ez részleteiben?
„Hiszem, hogy egy sikeres vendéglátás a konyhában kezdődik!” A Winestone Étterem és bár nem kizárólag a hotel vendégeit szólítja meg, hanem a debreceni közönség számára is vonzó gasztronómiai élményt nyújt azzal a céllal, hogy a kínálat felvegye a versenyt a környező éttermekkel. Az étlap összeállításánál elsődleges szempont volt a helyi, magyar specialitások szerepeltetése újragondolt tálalásban, meghagyva a házias ízeket. Helyi termelők minőségi alapanyagait felhasználva szeretnénk elérni, hogy vendégeink számára a legfinomabb fogásokat tudjuk tálaljuk. Szem előtt tartjuk a speciális étkezési igényeket is, hogy minél szélesebb körben ki tudjuk szolgálni vendégeinket.